Petra-This Art

2009-07-27
16:06:28

Det man borde göra

Nästan varje dag finns det saker man bör göra och saker som man helt enkelt måste göra. sen finns det saker man kan göra och saker man vill göra. hur kommer det sig då att det man faktiskt gör inte kan läggas i någon av kategorierna.

jag borde börja packa nu, helt ärligt så måste jag börja packa nu om jag ska ha någon som helst koll på sakerna jag har med mig. det finns en mängd saker jag kan göra som skulle behövas, det finns dessutom saker jag vill göra och ändå gör jag dem inte.

Jag ligger i min säng och tittar på Lost s4 (är inte väldigt uppmärksam och känner mig själv väldigt lost) och jag väntar på att få ett ryck och börja med något.

när man har nog med saker att göra under en dag, som både är intressanta och nödvändiga börjar man tänka på vad man vill egentligen. jag vet vad jag vill och jag vet i princip när och varför, det jag försöker lista ut är hur. hur ska jag klaffa ihop mitt liv så det stämmer med min ålder och med ekonomi? hur ska jag göra för att komma bort från veberöd igen och hur ska jag göra för att inte tappa de viktigaste på vägen.

när allt rullar i huvudet och man försöker reda ut om man gör saker för att man kan eller för man vill. Eller för man helt enkelt måste, då ligger jag gärna kvar och tittar på folk som får mig att känna mig lite mindre lost.


2009-07-26
17:02:33

Utseendet
Egentligen så ska utseendet inte spela någon roll men eftersom jag vill att folk ska bli lockade att läsa så ska jag försöka ändra layouten.
Jag erkänner att även jag själv väljer filmer och böcker efter framsidan.

Jag ska därför be min syster om hjälp i denna förvirrande bloggvärld.

2009-07-26
16:50:45

Harry Potter - Och halvblodsprinsen
Harry Potter ett "must see" för mig :)
(Jag måste varna för att låta nördig i det här inlägget)

Nu är Harry Potter och Halvblodsprinsen ute på biografer.
David Yates gör sin andra Harry Potter film och denna har man väntat länge på.


Jag är ett stort fan av böckerna men jag älskar flimerna också. Halvblodspronsen är min favorit bok av många skruvade andledningar och jag är nyfiken (överexalterad) att se filmen.

Trailern kan ses här

2009-07-26
16:32:46

I Helgen - Grattis Linda
Min kompis Linda har fyllt år!!! och vi firade henne denna helgen.

Hennes riktiga födelsedag spenderades med mig uppe i Göteborg på ett tåg som skulle ta oss till Malmö på tre timmar, tåget var en och en halv timme för sent så vi var hemma vid tolv på natten.

Jag försökte vara en kul födelsedagsfirare men det är knepigt på en stressig station och på ett tåg fullt med arga och en och en halv timme sena människor.

Men jag fixade fina pressenter som tröst nu till helgen

Pressenten:

Akryl målning

Och Kortet:
teckning av Bohus fästning
Detta är Bohus fästning där vi var på medeltids dagar


 

2009-07-26
15:58:04

Min Blogg
Hello!!

Ja. Jag har startat en blogg, egentligen tycker jag det är töntigt att blogga och ännu töntigare att ha det som jobb. Men vad gör man inte för att få snacka skit på internett.

Detta kommer inte att vara någon modeblogg (big surprice? no) detta kommer vara en film-konst-bok-och annat skit folk inte bryr sig om-blogg.

jag startar denna av den enkla andledningen att jag flyttar och för att effektivt hålla alla upp to date med vad jag håller på med så lägger jag ut det här.
Jag har också skaffat facebook (skäms lite) bara för att hålla kontakten med vänner.

Så här kan ni läsa om allt en liten freaky konstnär håller på med.

Peas on earth

2009-07-26
15:39:34

Välkommen till min nya blogg!